"De regels meester zijn...

maar ook weten wanneer ze te breken"

over.

.

Videoproducties.

 

RCKLS Media is gespecialiseerd in video producties, van concept tot eindproduct.

 

 

 

 

 

 

Fotografie & Grafisch design.

 

Ook voor andere (cross-)mediale content zoals fotografie en grafisch design kun je terecht bij RCKLS Media.

RCKLS Media werkt samen met een netwerk aan zorgvuldig geselecteerde professionals. Zo kan er altijd snel de juiste vakman of vrouw gekoppeld worden aan jouw beeldvraag.

 

 

Concept.

 

Ieder beeldverhaal staat of valt met het concept en ieder verhaal of drijfveer achter een bedrijf is uniek. Bij RCKLS Media staat dan ook erg hoog in het vaandel om dit concept tot stand te laten komen vanuit een persoonlijke benadering.

 

 

 

 

Content Abonnement

 

Het is mogelijk een "Content Abonnement" af te sluiten bij RCKLS Media. Hierbij leveren we voor een bepaalde duur passende content voor jouw bedrijf. Een content abonnement wordt helemaal op maat gemaakt, aan de hand van jouw wensen, behoeften, budget en gewenste frequentie.

 

Liever zelf sterke content maken? Lees dan verder!

 

Cursus: Social Media Content.

 

We weten allemaal hoe ontzettend belangrijk interactie met je doelgroep op social media tegenwoordig is.

Soms wil je, los van de professionele content die je laat maken, meteen op onverwachte gebeurtenissen kunnen inspelen; dat leuke nieuwtje delen, even de nieuwe collega voorstellen, of een recent behaald doel delen met je volgers. Zo blijf je als bedrijf relevant en opvallen bij je doelgroep. 

 

 

Mijn naam is Rachèl Peeraer en vanaf het moment dat ik enigszins met de pen overweg kon, besteedde ik veel van mijn buitenschoolse tijd aan het schrijven van verhalen en uittekenen van scenario’s, die ik destijds ondanks mijn eindeloze gezeur, helaas nog niet mocht “verfilmen” met de VHS-camera van mijn vader.

 

Gelukkig kreeg ik halverwege de middelbare school een afgedankte camera tot mijn beschikking waarmee ik met deze 1,3 megapixels eindelijk “ècht” aan de slag kon.

Je kan dus wel zeggen dat de passie voor beeldmaken er al erg vroeg in zat en daarna ook eigenlijk nooit meer is verdwenen. Zo’n 15 jaar geleden ben ik dan ook, een stuk serieuzer, begonnen als mediavormgever.

 

Na woonachtig geweest te zijn in verschillende steden, ben ik ondertussen alweer 9 jaar gesetteld op het inspirerende Strijp-S in Eindhoven, waar ook mijn bedrijf RCKLS Media is ontstaan en sinds 2021 gevestigd zit in de Apparatenfabriek.

 

Daarnaast ben ik ondertussen 1e graads bevoegd docent en zet ik me in voor film- fotografie- en media onderwijs. Dit doe ik op scholen, culturele instellingen en sinds kort ook vanuit mijn concept store voor beeldmakers; "CUT."

 

 

RCKLS Media staat voor de regels meester zijn, maar ook héél goed weten wanneer deze te breken. 

 

Het doel van RCKLS Media is om jouw verhaal, zo krachtig mogelijk te visualiseren. Om  jouw unieke verhaal te vertalen naar de perfect passende beeldtaal, is een persoonlijke aanpak belangrijk. Deze persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel; RCKLS Media wil jou leren kennen, jouw verhaal horen, samen met de drijfveer en passie achter jouw bedrijf. Je kan dan ook altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek waarin we bespreken wat RCKLS Media voor jouw beeldvraag kan betekenen. 

 

RCKLS Media richt zich vooral op brandingconcepting en videoproducties. Maar ook voor andere (cross-) mediale content zoals fotografie, grafische vormgeving of een complete campagne, kan je terecht. Omdat ook wij weten dat niks zo vervelend is dan voor iedere klus weer opnieuw de juiste maker te vinden die past bij jouw wensen, werkt RCKLS Media samen met een netwerk aan zorgvuldig geselecteerde professionals. Zo kan er altijd snel de juiste vakvrouw of man gekoppeld worden aan jouw beeldvraag.

 

 

Bij RCKLS Media is het dan ook mogelijk om cursussen op locatie te boeken die jou of je werknemers in korte tijd klaarstomen om aantrekkelijke, professioneel ogende social media content te creëren. Cursussen worden gegeven door een erkend docent.

 

De cursussen worden op maat gemaakt, passend bij jouw organisatie, ongeacht dit voor het hele personeel is, of voor een zelfstandig ondernemer die liever zelf de leiding behoudt over zijn of haar socials. 

 

 

"Jouw unieke verhaal, krachtig gevisualiseerd"

"Van concept tot eindproduct"

Download hier de Algemene Voorwaarden.